De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Sådan styrker du forholdet til din Nevø

Sponsoreret

Som onkel er der mange ting, du skal leve op til. Hvis du er landet her, har du helt sikkert et stort ønske om at få et bedre forhold til din nevø.

Det handler på mange måder om at blive en del af barnets liv, i en så tidlig alder som muligt. På den måde skaber du et godt, sundt og nærværende fundament for jer og et forhold, som kan vokse hele livet igennem.

Skab gode oplevelser sammen

Det vigtigste og mest essentielle, du kan give din nevø for at styrke jeres forhold, er én meget simpel ting: Tid.

Du må og skal sætte tid af til at skabe oplevelser mellem dig og din nevø. Hvis du ikke sætter tiden af til det, er det helt sikkert, at jeres forhold løber ud i sandet. Det handler ikke bare om en enkelt gang – nej. Du skal til at lave ting med din nevø regelmæssigt.

Noget du kan gøre for at skabe oplevelser mellem jer er at planlægge nogle hyggelige aktiviteter. Det behøver virkelig ikke være noget, der kræver meget af dig økonomisk eller energimæssigt. Din nevø er mest af alt bare glad for at tilbringe tid med dig.

Det er en god idé at gøre noget sammen, som din nevø kan huske. Det kan for eksempel være at du skal lære ham at køre på cykel? Det vil din nevø med sikkerhed huske som et stærkt og tydeligt minde. Hvis din nevø ikke allerede har en cykel, kan du give ham en Orbea, så han har noget at øve sig på.

Så har du også fremtidens aktiviteter med din nevø sikret – for så kan I altid tage på en dejlig cykeltur sammen i skoven, på stranden eller andre steder, I nyder at komme sammen.