De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Vores Team

I denne afdeling lærer du alt om vores team og hvilken slags mennesker, der arbejder sammen med mig på hjemmesiden. Og hvis du gerne vil blive en del af De Jydske Heltes ‘Sporty Squad’ vil vi her forklare dig, hvordan du skal bære dig ad.

Begyndelsen

Udvalgte IndlægBillede VoresTeam Begyndelsen - Vores Team

Fra starten af skabte jeg alt indholdet selv, jeg skrev så meget jeg kunne dag ud og dag ind, samtidigt med at jeg passede mine daglige pligter. Men efter et stykke tid skrev nogle af hjemmesidens læsere et brev, de sagde, at de kunne hjælpe mig med at vedligeholde hjemmesiden, så den kører problemfrit og udgivelsesdatoerne bliver overholdt.

Chefredaktør og hendes højre hånd

Udvalgte IndlægBillede VoresTeam Chefredaktøroghendeshøjrehånd - Vores Team

Med hjælpen fra Mariana og Darius blev mit liv lettere, og magasinet overholder sine udgivelsesdatoer uden problemer. Det er fantastisk, så gavnligt det kan være for en virksomhed at lade folk hjælpe sig.

Og selvom det er en vanskelig opgave, er Mariana og Darius, min familie, altid klar til at hjælpe mig med hjemmesiden for at holde kvalitetsindholdet i gang.

Bliv en del af holdet

Udvalgte IndlægBillede VoresTeam Blivendelafholdet - Vores Team

Er du interesseret i at blive en del af holdet? Vi har alle brug for hjælp, og det er nemt at ansøge om at arbejde med os, du skal bare sende en e-mail med dine personlige oplysninger og 3 artikler, der omhandler forskellige sportsrelaterede emner.

Vi vil læse dem og kontakte dig og efter en telefonsamtale vil du vide, om du har opfyldt de kvalitetskrav, som holdet og jeg har, for at sikre at hjemmesiden holder sit kvalitetsniveau også i fremtiden.

Vær dig selv

Udvalgte IndlægBillede VoresTeam Værdigselv - Vores Team

Husk at du skal have din egen skrivestil, være nysgerrig og vide hvordan du skal udtrykke dine ideer på et letforståeligt, så alle kan forstå dit budskab. På den måde bliver det lettere at få det nye indhold offentliggjort på den rigtige måde.

Send forslag, og skriv de artikler, du gerne vil se udgivet på hjemmesiden og som kan hjælpe os med at vokse og blive en bedre og mere troværdig kilde til information om sport.

Vi vil elske at have dig som en del af holdet, så du kan hjælpe os med at styrke vores samfund og fortsætte at sprede alt hvad vi ved om sport og sportsfolk. Vi er helt sikre på, at vi kan gøre det, hvis du vælger at hjælpe os med at blive bedre.

Bliv medlem i De Jydske Helte, nu!