De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Derfor skal I tage på en cykelferie

Sponsoreret

Der er mange, særligt par, der elsker at tage på cykelferie. En cykelferie er fyldt med frihed, fordi man altid fragter sig selv rundt ved brug af sin cykel. Med et telt i rygsækken, kan I slå sig jer ned hvor som helst.

Det handler bare om at køre derudaf, nyde de lange strækninger og lade cyklen føre vejen. Om aftenen handler det om at finde nogle gode steder, hvor I kan slå jeres telt op. Det er som regel på campingplads eller andre arealer, hvor det er tilladt at telte.

En aktiv ferie

En cykelferie er uden tvivl en aktiv ferie. Det er en ferie, der fyldt med indtryk fra det landskab, I cykler rundt i. I er afhængige af, hvordan vejret er, og det er primært vejret, der bestemmer, hvor lang jeres cykeltur er de forskellige dage samt, hvor I ender henne, når dagen er omme.

I er nødt til at tage det lidt som det kommer, og det er jo egentlig en af de ting, der er ved cykelferien, som er ganske dejlig.

I kan sagtens planlægge at køre efter en masse spændende udsigtsposter, og så kan I jo ellers tage turen lidt, som den kommer. Så længe i har jeres cykler og de mest essentielle ting, I skal bruge på turen, er det helt perfekt.

Pakkeliste til cykelferien

Der er nogle ting, man ikke vil glemme, når man skal på cykelferie. Derfor kommer der her en lille pakkeliste.

Solbriller – dem vil du ikke glemme, når du cykler derudaf. Det er skønt at cykle i solskinsvejr, men du vil ikke have, at solen blænder dig på din tur.

En cykel regnjakke er også et must, da det med høj sandsynlighed vil regne på et eller andet tidspunkt på jeres cykelferie.