De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Bliv en bedre skater

Sponsoreret

Drømmer du om at blive en bedre skater? Så kan du lægge et solidt fundament ved at lære basale tricks og teknikker.

 

Først og fremmest skal du starte med at forbedre din balance og koordinering ved at stå på brættet uden at røre dig – det er en grundlæggende del, der skal trænes, før du begynder på de svære tricks.

 

Start stille ud

Når du har øvet balance og koordination, kan du begynde at øve de grundlæggende tricks såsom ollie og kickflip. Det er også vigtigt at tage hensyn til sikkerheden, så sørg for at have det rigtige udstyr på, før du tager afsted.

 

Endelig er det vigtigt at have tålmodighed og være villig til at investere tid i at øve dine tricks. Det kan tage lidt tid at blive en god skater, men ved at bruge de rette teknikker og øvelser vil det helt sikkert betale sig på længere sigt.

 

 

Vedligehold dit skateboard

Udover øvelse og træning er det også vigtigt at vedligeholde dit skateboard. Det indebærer at holde øje med almindelige slidte dele såsom hjul, trucks, og bolte. Det er en god ide at udskifte de gamle dele, når de er slidt ned, for at forhindre, at dit skateboard ødelægges.

 

Og husk altid at bruge det rigtige værktøj, når du arbejder med dit skateboard, så du undgår skader.

 

En anden meget vigtig del er det rette udstyr – herunder griptape. Griptape er et klæbende materiale, der hjælper med at holde skoen fast på brættet, når du skater. Det forhindrer dig i at glide ud og få skader, selvom du bevæger dig rundt hurtigt eller hopper højt.

 

 

Ved at vedligeholde dit skateboard og øve de grundlæggende teknikker og tricks vil du hurtigt kunne mærke de fordele, der følger med god skater-teknik. Du bliver hurtigt bedre.