De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Næsten som teater – De 6 bedste individuelle præstationer i Verdensmesterskabet i Rusland 2018

Sponsoreret

Verdensmesterskabet i fodbold er et storslået teater, som indeholder nogle af de allerbedste sportsfolk, og de fleste af dem er helt oppe at køre over at være en del af det.

Det førte til teaterlignende forestillinger, der vil blive husket for evigt. Ved du, hvad der var de bedste individuelle forestillinger under verdensmesterskabet? Find ud af det her.

Isco mod Morocco

Udvalgte IndlægBillede Næstensomteater De6bedsteindividuellepræstationeriVerdensmesterskabetiRusland2018 Isco mod Morocco - Næsten som teater - De 6 bedste individuelle præstationer i Verdensmesterskabet i Rusland 2018

Francisco Alarcón var nok den bedste spanske spiller i verdensmesterskabet. Hans bedste præstation var mod Marokko i en kamp, der sluttede med uafgjort 2-2. Selvom det spanske landshold ikke spillede deres bedste, lykkedes det Isco at imponere alle.

José Gimenez mod Ægypten

Den bedste forsvarspræstation i verdensmesterskabet blev leveret af den uruguayanske spiller José Gimenez i deres kamp mod Ægypten, som de vandt med 1 mål nær slutningen. Forsvarsspilleren fra Atletico de Madrid formåede at score et sent mål på et hjørnespark.

Kylian Mbappe mod Argentina

Udvalgte IndlægBillede Næstensomteater De6bedsteindividuellepræstationeriVerdensmesterskabetiRusland2018 Cristiano Ronaldo mod Spanien - Næsten som teater - De 6 bedste individuelle præstationer i Verdensmesterskabet i Rusland 2018

Den mest fantastiske individuelle præstation i gruppekampene blev leveret af Frankrigs fantastiske angrebsspiller Kylian Mbappe i deres 4-3 sejr over Argentina. Han var for hurtig for de argentinske forsvarere, som igen og igen måtte løbe tilbage.

Harry Kane mod Panama

Udvalgte IndlægBillede Næstensomteater De6bedsteindividuellepræstationeriVerdensmesterskabetiRusland2018 Harry Kane mod Panama - Næsten som teater - De 6 bedste individuelle præstationer i Verdensmesterskabet i Rusland 2018

Harry Kane er en af de berømte spillere, der er temmelig undervurderet, men han formåede at levere fantastiske forestillinger under verdensmesterskabet og skille sig ud fra resten af Englands hold. Hans præstation mod Panama var hans bedste under hele turneringen.

Aleksandr Golovin mod Saudi-Arabien

Udvalgte IndlægBillede Næstensomteater De6bedsteindividuellepræstationeriVerdensmesterskabetiRusland2018 Aleksandr Golovin mod Saudi Arabien - Næsten som teater - De 6 bedste individuelle præstationer i Verdensmesterskabet i Rusland 2018

Ikke bare Golovin, men hele den russiske trup havde en fest med deres 5-0 sejr over Saudi-Arabien. Den russiske spiller formåede at score på et sent frispark efter at have givet to målscorende oplæg, så hans holdkammerater kunne knuse modstanderne.

Cristiano Ronaldo mod Spanien

Cristiano Ronaldo er en af de spillere, der kan bære et helt hold til sejr. Det var tilfældet i Portugals gruppekamp mod Spanien. Den portugisiske spiller formåede at score et hat-trick, og kampen sluttede 3-3. Bare en almindelig dag på kontoret for CR7.

Selvom en enkelt spiller ikke kan vinde verdensmesterskabet, så har disse atleter med deres fantastiske tekniske og underholdende præstationer en stor del af æren, og deres medspillere er helt sikkert taknemmelige for at have dem med på holdet.