De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

4 jødiske sportsfolk alle taler om

Sponsoreret

Jøder har altid været i mindretal indenfor professionel sport, men det er hurtigt ved at ændre sig, takket være nogle af navnene på denne liste. Disse sportsfolk er blevet nogle er de allermest kendte i deresrespektive idrætsgrene og med god grund. Læs her hvem det er, og hvorfor de er øverst i nyhederne.

Omri Casspi

Udvalgte IndlægBillede 4 jødiskesportsfolkalletalerom OmriCasspi - 4 jødiske sportsfolk alle taler om

Denne professionelle basketballspiller, som allerede har vundet 2 Israelske Superligaer og en pris for Årets Mand i samme liga i 2008, kom til USA og blev hyret som af Sacramento Kings til at være en nøglespiller på deres hold. Selvom han ikke er en superstjerne, er han en pålidelig spiller, og er blevet en del af grundstammen hos Sacramento Kings.

Kyle Beckerman

Udvalgte IndlægBillede 4 jødiskesportsfolkalletalerom KyleBeckerman - 4 jødiske sportsfolk alle taler om

Denne fodboldspiller, som allerede er blevet MLS All-Star otte gange, får ikke meget kærlighed fra pressen. Alle var overraskede over, at han blev udtaget til at være en af de vigtigste tacklere på USA’s nationale hold i Ruslands World Cup her til sommer. Udover det, har han også været bragt Real Salt Lake frem til en MLS Cup titel i 2009.

Ian Kinsler

Udvalgte IndlægBillede 4 jødiskesportsfolkalletalerom IanKinsler - 4 jødiske sportsfolk alle taler om

Denne 4-dobbelte All-Star baseballspiller har været en rollemodel med karriere der bærerbpræg af meget pålidelige præstationer igennem årene. Man kan altid regne med ham, når det kommer til at presse modstanderne offensivt fra en position på anden base, og som en sjov fact kan nævnes, at han er den jødiske spiller, som har præsteret de fleste ‘steals’ i sin karriere.

Ryan Braun

Udvalgte IndlægBillede 4 jødiskesportsfolkalletalerom RyanBraun - 4 jødiske sportsfolk alle taler om

Denne baseballspiller har været med på All-Star holdet fem gange, fik ‘Rookie of the Year’-prisen i 2007 og vandt NL MVP titlen i 2011. Det er ganske godt gået af en markspiller, og i denne sæson, er der ingen jødiske sportsfolk som klarer sig bedre end ham. Han er også berømt for at være involveret i en dopingskandale, som førte til, at han blev suspenderet.

Selvom der er andre kendte jødiske sportsfolk, så er de her, virkelig noget for sig, og man kan ikke andet end at blive imponeret over dem. Det er langt fra alle, som har talent og viljestyrke nok til at præstere på dette høje niveau, og disse fire er virkelig blandt de allerbedste.