De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Skal din bildrøm gå i opfyldelse?

Sponsoreret

Uanset om det er en Audi, en BMW eller en helt tredje, der er din drømmebil, så er den inden for rækkevidde, hvis blot du leaser den hos findleasing.nu.

En bildrøm er ikke let at skille sig af med, når man først har sat sig for, at man kunne tænke sig en bestemt bil. Men faktisk behøver din drømmebil slet ikke være så langt uden for rækkevidde, som du måske selv tænker, den er. For i stedet for selv at investere i en bil, at skulle tage et stort lån og alt det, der følger med, så kan du i stedet lease din drømmebil hos findleasing.nu.

Når du leaser en bil, betaler du en fast månedlig ydelse for at ’leje’ bilen i en aftalt tidsperiode, som ofte er mellem 1 og 3 år for private. Det er leasingselskabet, der har ejendomsretten i leasingperioden, og det er derfor også dem, der ejer den bil, du kører i. Derfor kan du nøjes med at betale en månedlig ydelse i stedet for at skulle låne dig til at kunne købe den.

Du vil dog typisk skulle betale en opstartspris/engangsydelse i forbindelse med leasing af din bil, oftest under 100.000 og derefter betaler du en fast månedlig pris.

Leasing af biler er blevet meget populært i Danmark, og populariteten ser kun ud til at stige med årene, der kommer. Populariteten ses både hos yngre og ældre, ofte fordi det forbindes med en tryg investering, hvor man er fri for en masse uforudsete udgifter, som eksempelvis skader på bilen.