De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Sådan tager du din e-cigaret med på farten

Sponsoreret

At bruge din e-cigaret derhjemme er fantastisk, men de fleste begrænser ikke brugen til, når de er i hjemmet eller sidder på deres terrasse. Hvis du ønsker at have din e-cigaret med på farten, er det vigtigt, at du har den med dig på den helt rigtige måde. Der findes flere forskellige gode løsninger, så du kan vælge den, der passer dig bedst.

I din baglomme

Du vil måske blive overrasket over at opdage, at mange opbevarer deres e-cigaret i baglommen.

Selvom dette muligvis ikke er den bedste løsning, kan det sagtens lade sig gøre. Det er dog vigtigt, at du har de helt rigtige bukser på samt, at du ikke ender med at sætte dig ned.

I din taske

Hvis du altid har en håndtaske eller en rygsæk med dig rundt, kan du placere din e-cigaret i tasken.

Her er den godt beskyttet så længe, at du placerer den et sikkert sted. Har du mange ting i din rygsæk, bør du ikke blot lægge din e-cigaret i tasken, så den rasler rundt. Placér den i stedet i et hårdt etui, hvor den er beskyttet mod de andre ting, som du bærer rundt på.

I din inderlomme

En anden smart måde, hvorpå du kan bære rundt på din e-cigaret, er blot ved at placere den i din jakkes inderlomme.

I inderlommen vil der som regel være plads til en e-cigaret og sommetider også et etui med en e-cigaret. Vælger du denne metode, vil du altid have din e-cigaret lige ved hånden. Køb e-cigaretter online her.