De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Mundbind og værnemidler

Sponsoreret

kate trifo GTHeV FF U unsplash scaled - Mundbind og værnemidler

Er du på udkig efter et godt sted at, hvor du kan købe godkendte mundbind? Så tag et kig forbi Lomax.dk. Hos Lomax finder du et stort udvalg af mundbind og forskellige værnemidler, som vi i dagens Danmark er nødt til at vænne os til. Køb mundbind her.

Skal mit mundbind være godkendt?

Et mundbind skal bæres af dig lige så snart, du bevæger dig ud i det offentlige rum. Det betyder, at du skal bære et mundbind i alle forretninger, i dit lokale fitnesscenter osv. Et mundbind skal dække over din næse, din hage og din mund. Den skal med andre ord dække dine luftveje og være med til at forhindre Corona og Covid-19 i at sprede sig.

Det er vigtigt, at dit mundbind lever op til de krav, der er på området, og dem kan du blandt andet finde hos Lomax.dk.

Men det hele handler ikke kun om mundbind, for værnemidler er også andre ting. For eksempel beskyttelsesmasker, ansigtsvisirer, handsker og håndsprit. For i kampen mod Corona er det også meget vigtigt at have en god håndhygiejne, og her kan sprit være et godt værnemiddel at have i tasken, i bilen eller i hjemmet.

Der findes et stort udvalg af mundbind og flere forskellige slags masker, ligesom der også findes mange forskellige modeller. Vælger du for eksempel en model med betegnelsen FFP2 og FFP3, begge er en partikelfiltreringsklassificering. Ved hjælp af partikelfiltreringsklassificeringen kan du få information om, hvor god mundbindet er til at filtrere de skadelige partikler fra.

Er du syg eller har du symptomer på Covid-19, skal du vælge en godkendt kirurgisk maske, som du blandt andet finder i det store udvalg hos Lomax.dk.