De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Et væghængt toilet er elegant og sparer dig for rengøring

Sponsoreret

613046500 p - Et væghængt toilet er elegant og sparer dig for rengøring

Kan toiletter være elegante? Måske du tvivler, men der findes væghængte toiletter, som har et elegant og simpelt design, og så slipper du for meget af det trælse rengøring, som store, gamle toiletter kræver.

Toiletter er vel som udgangspunkt ikke verdens kønneste stykke interiør. De fleste toiletter er store, klodsede og uden et gennemtænkt design. De er lavet, så de er praktiske, ergonomisk korrekte og så de kan det, de skal. Og intet mere end det. Sådan er det dog ikke længere, for mange nyere toiletter er noget mere elegante, og her er der faktisk tænkt på design og ikke kun praktik.

Et eksempel er et væghængt toilet, som per definition er meget mindre, men som også kan gøres noget mere elegant i dens look. Eksempelvis kan man lave kanter på dem, så brættet ikke er helt rundt. Det ser også mere elegant ud, når toiletter hænger på en væg, for så ser det ud som en naturlig del af rummet, uden at toilettet larmer eller bryder indretningen. Og så er der selvfølgelig også den sidegevinst, at der er meget mindre toilet at gøre rent, når du ikke skal rengøre det, der normalt fungerer som ryglæn, du skal ikke gøre rent bag ved toilettet, og der er ikke ligeså meget under toilettet, der skal gøres rent. Og nu er toiletter jo ikke den del i vores hjem, vi elsker allermest at gøre rent, så det er en klar fordel, at det er netop dér, vi kan spare rengøringen.

Hvis du er interesseret i at se eksempler på væghængte toiletter, så kan du se et stort udvalg i forskellige stilarter og prisklasser hos vvscomfort.