De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Efterskoleophold i det jyske

Sponsoreret

dec2 - Efterskoleophold i det jyske

Går du med overvejelser omkring du skal på efterskole eller ej? Et ophold på efterskole er et yderst populært valg blandt mange unge, da det forener faglighed med stærke sociale relationer. Men hvordan finder du lige præcis den efterskole, der opfylder alle dine behov?

For mange unge mennesker er det første gang, de står på egne ben. Hjemme fra mor og far, i uvante omgivelser og blandt en masse nye ansigter, som står i præcis samme situation. Dette er en god anledning til at smide forsigtigheden over styr. Første dag på efterskolen er blot begyndelsen til nye og uforglemmelige venskaber. På et efterskoleophold har du ikke så mange andre muligheder end at være social, da det at være på efterskole også er et meget socialt ophold, da du er sammen med nogen 24/7. Du kan derfor ikke undgå at skabe stærke sociale relationer, der for mange holder mange år ud i fremtiden.

Søger du en adventure efterskole?

Foruden de sociale rammer er et efterskoleophold også her, hvor mange gennemgår en personlig udvikling fra barn til ung. Man lærer at stå på egne ben, og man lærer i høj grad at tage ansvar. Både for sig selv og overfor sine medmennesker. Evner som du med garanti vil drage nytte af mange gange senere i livet.

På mange skoler spiller den faglige del også en væsentlig rolle, da det for mange er springet, inden man fortsætter på en videregående uddannelse.

Et efterskoleophold er en oplagt mulighed, hvis du vil klædes godt på til f.eks. en gymnasial uddannelse. En efterskole forener samtidig det faglige med valgfag, som dækker elevens personlige interesser.

Uanset interesser er der gode muligheder for at finde en skole, der opfylder netop dine ønsker og interesser. Er man idrætsmenneske, og ønsker at udvikle inden for en given sportsgren, så findes der et hav af gymnastik og idrætsefterskoler. Er man ikke til al for meget aktiv træning, så findes der også efterskoler med kreative linjer. Dette kan være kreativitet omkring musik, kunst eller teater.

Søger du en adventure efterskole? Så kan True North meget vel være noget for dig. Her finder du et hav af linjer. Du vil derfor møde vidt forskellige mennesker med mange forskellige interesser. På True North efterskole er du garanteret både personlig og faglig udvikling, uanset hvilke linjefag du vælger.