De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Sådan finder du konfirmationsgaven

Sponsoreret

Der går ikke længe før de første konfirmationsinvitationer vælter ind ad dørsprækken. Konfirmationer kan være svært for gæsterne, for hvad pokker skal man give sådan en purk? Mange gange får man en ønskeliste, der består af MacBook, penge og et Nikon spejlrefleks. Glem det. De to er mere end urealistiske, og pengene er altså for kedelig en gave at give.

 

Konfirmander er naturligvis forskellige, så det er vanskeligt at lave en bibel over konfirmationsgaven, men hvis man tænker personen ind i kasser, kan det være nemmere at finde en god gave.

 

Outdoortypen

Er årets konfirmand glad for at sove i shelter og elsker naturen – eller måske endda spejder – Ja, så er et smut til din lokale outdoorbutik guld værd. Der er udstyr i alle prisklasser, så her kan du garanteret finde gaven.

 

Typen der går meget op i sig selv.

Det er ikke unormalt at se piger i konfirmationsalderen bruge timevis på at lægge make-up. De skal jo også lige lære. Så hvorfor ikke hjælpe dem med at lære det. Her kan du enten give en stor kasse med make-up, eller gå helt ud og give et make-upkursus, så konfirmanden lærer at sminke sig skarpt fra starten.

 

Gameren

Gameren er nem at give gaver, da der altid er et bedre keyboard eller et nyt spil, der lige er landet på gaden. Hvis du kender konfirmanden godt, kan du spørge lidt ind til, hvad han/hun spiller for tiden og give dig inspiration til det næste spil.

 

Kender ikke typen

Hvis du og konfirmanden ikke er den tætteste familie, er der ting der altid vil hitte alligevel. For eksempel er et par adidas sko altid en sikker vinder. Skoen skejer ikke for meget ud og kan bruges af både piger og drenge. Desuden komplimenterer den de fleste tøjstile.