De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Lav bilvask i carporten

Sponsoreret

En møgbeskidt bil er typisk noget, man associerer med et rodehoved, der nok også sjusker med andre dele af sit liv. En møgbeskidt bil er som regel synonym med rod i bilen og på skrivebordet. Hvis du, i forbindelse med dit arbejde, kører meget i bil, er det derfor en god idé altid holde en ren bil, så du repræsenterer din virksomhed bedst muligt udadtil.

 

Men en bilvask kan være en dyr fornøjelse, for ikke at nævne de uundgåeligt lange køer foråret bringer med sig, derfor kan du med fordel installere din egen lillebilvask derhjemme, hvis du altid vil have en ren bil.

 

Få opgraderinger

Hvis du allerede nu har en carport – enten åben eller lukket – har du gode rammer for bilvasken. Herfra kræver det bare, at du køber det nødvendige grej, der skal til at rense bilen ordentligt. Det er for eksempel en trykspuler. En trykspuler kræver, at du kan slå den til en udendørs vandhane. Har du ikke sådan en, kan du kontakte et VVS-firma, for at få monteret en på ydersiden af dit hus. Det kunne være VVS Vejle, hvis man bor i Vejle.

 

Derudover er det en god idé at købe en polermaskine, så du altid kan give din bil et finishing touch.

 

Forbundet med livsglæde

Ikke nok med, at du får en ren og flot bil, får du også mere tid til dig selv. Mange mennesker forbinder det at vaske bilen med noget helt meditativ, da du tvinger kroppen til at lave noget, end du er vant til. Fordyb dig i få det sidste stykke snavs ud af dine fælge i stedet for at stresse over, hvordan det går på arbejdet for tiden. Det er sundt for sindet at koble af en gang imellem, og gøre noget der kræver kroppens arbejde.