De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

4 ting du altid bør have med på ferien

Sponsoreret

Skal du snart på ferie? Uanset om du skal afsted på en kortere eller en længere rejse, er der nogle ting, som du altid bør pakke med i kufferten. Selvfølgelig er vi ikke alle sammen ens, men der er bare flere ting, der ikke kan undværes.

Til at starte med skal du finde din kuffert frem. Når du har gjort det, så kan du se, hvor meget plads der er til at pakke de forskellige ting. Herefter er det bare med at finde tingene frem og gå i gang med at arrangere dem i din kuffert. 

Det skal du have med i din kuffert

  • Tøj og sko – Ingen kan undvære tøj og sko. Det gør sig gældende lige meget, om der er tale om en solrig ferie, en skiferie eller en helt anden form for ferie. Du bør pakke tøj og sko alt efter ferietypen, og hvad du skal lave.
  • Toiletsager – På mange hoteller findes der shampoo, balsam og så videre. Men det er for mange rart at have deres egne ting med. Du skal desuden huske deodorant, tandbørste og tandpasta, cremer og andre ting, som du bruger til dagligt.
  • Medicin og vitaminer – Tager du medicin, skal du huske denne. Det er en god idé at pakke ekstra i nødstilfælde. Desuden er det en fordel at tage dine Puori vitaminer med, så du ikke kommer ud af vanen med at tage dem.
  • Underholdning – På mange ferier kan det være rart med noget underholdning. Det kan være alt lige fra en bog til et sæt kort eller andet.