De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Tre uundværlige ting til dykkerferien

Sponsoreret

nov2 - Tre uundværlige ting til dykkerferien

Er du på vej på dykkerferie, så er det vigtigt, at du søger for at have det rette udstyr. Ofte vil du kunne leje det meste af dit dykkerudstyr på stedet, men hvis du gerne vil have den bedste kvalitet og dit eget gear med, så kommer vi her med nogle gode forslag til, hvad du skal have styr på. Og husk altid at dykke med certificerede instruktører, hvis du ikke selv har prøvet det før.

Dykkermasker

Det er en rigtig god idé at have din egen dykkermaske, når du skal dykke, fordi du er sikker på, at den passer til dig. Der er ikke noget mere ærgerligt end dykkermasker, der ikke sidder til, så du ikke kan se ordentligt under vandet.

Svømmefødder

Svømmefødder er et must, så du kan få ekstra fart på, når du udforsker verden under vandet. Hvis du selv har et par, er du sikker på, at de passer perfekt til dine fødder, så du får den optimale oplevelse, når du dykker.

Fotoudstyr til under vandet

Sørg også for at have det mest optimale fotoudstyr med, så du kan altid få taget nogle flotte billeder og videoer, når du dykker. På den måde kan du forevige de specielle øjeblikke og huske tilbage på dem. Find lige netop det udstyr, der passer til din dykkedybde og dit behov for opløsning.

Du kan finde alt det udstyr, du skal bruge, ved at klikke her: https://dykker-butikken.dk/dykkerudstyr.

Vi håber, du får en rigtig god dykkerferie!