De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Sådan får du det optimale ud af din cykeltur

Sponsoreret

okt1 1 - Sådan får du det optimale ud af din cykeltur

Er du lige som så mange andre kommet med på cykelbølgen, så er det vigtigt, at du sørger for, at udstyr og ruten er helt optimal til din cykeltur. Når det hele spiller, får du den optimale oplevelse ude på landevejen, enten for dig selv eller sammen med gutterne i klubben. Uanset om du er professionel sportsudøver eller blot motionist, kan du optimere på din træning, så du får glæde ved at sætte dig i sadlen hver gang.

1. Sørg for, at udstyret er i orden

Alle sportsgrene er bare sjovere, når du har udstyr, der passer til dig. Sørg for at have cykeltøj og cykelsko, der sidder behageligt. På med en hjelm, der er perfekt indstillet. Husk også at tjekke, om det er på tide at få nye gear på cyklen. Hvis de ikke fungerer optimalt, er det på tide at få dem skiftet ud. Det kan også være, at du har brug for flere gear, end du har i forvejen. Køb cykelgear hos bikester.dk her.

2. Find nye ruter, der motiverer dig

For at holde motivationen i top, er det vigtigt, at du ikke kører den samme rute hver gang. Find nye ruter og terræner, du kan teste af, så du hele tiden kan yde mere.

3. Sæt mål, der motiverer dig til at yde mere

I samme ombæring er det vigtigt, at du sætter dig ambitiøse mål, så du ved, hvornår du har nået det, du drømte om.