De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Det bedste udstyr til stranden

Sponsoreret

okt1 - Det bedste udstyr til stranden

Når det bliver sommer og varmt i vejret, er det tid til at tage på stranden. Her får du en guide til, hvad du skal huske, så du og familien får en god dag.

En strandtur er altid en fornøjelse. Men uden de rigtige ting, kan sand, solbrændte skuldre og trætte børn hurtigt tage det sjove ud af dagen. Her kommer en liste med de 3 vigtigste ting, du skal huske til din strandtur.

Badetøj og badeudstyr

Badetøj giver sig selv. Vælg noget, der sidder godt og ikke irriterer dig, når du har det på. Det samme gælder for børnene, der typisk tilbringer mere tid i vandet end forældrene – og derfor skal badetøjet være af en kvalitet, der kan holde til det. Derudover kan svømmebriller og en snorkel være godt at have med i tasken, hvis du eller børnene vil udforske vandet fra under overfladen. Hvis du vil undgå vand i næsen, kan du bruge en næseklemme, eller svømmebriller der også dækker næsen.

Beskyt huden med solcreme

Husk altid solcreme, når du skal til stranden. Der er intet værre end at blive solskoldet efter en dag i solen – og så minimerer du også risikoen for hudkræft, ved at beskytte huden med et godt lag solcreme. Vælg en høj faktor, smør mere kroppen ind flere gange og overvej en vandfast type til børnene, der plasker i vandet dagen lang.

Gør turen behagelig

Et tæppe er uundværligt på stranden. Så undgår du at sidde direkte på sandet og I kan samtidig holde fandet ude af tasker og andet medbragt bagage. En god idé er også et par puder, så du kan ligge behageligt og slappe af. Du kan få særlige tæpper, der er specielt beregnet til at bruge på stranden, så undgår du at få sand i sofatæppet. Er børnene små kan I overveje et solsejl til de stærkeste soltimer midt på dagen.