De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Brug det rigtige fiskeudstyr, når du skal afsted!

Sponsoreret

nov1 - Brug det rigtige fiskeudstyr, når du skal afsted!

Der er ikke noget værre end fiskeudstyr, som ikke virker optimalt efter hensigten eller går i stykker, når man er på tur. Undgå unødige udfordringer og fisketure, der stopper før tid ved at tage kvalitetsudstyr med fra starten.

ABU Garcia – kvalitet siden 1921

ABU Garcia er et svensk kvalitetsmærke indenfor fiskesporten. Virksomheden har eksisteret siden 1921, og har siden da især specialiseret sig i fiskehjul. Legen stopper dog ikke der, da de har et kæmpe udvalg af fiskegrej, som udover fiskehjul inkluderer både praktiske ryksækstole, fiskestænger, blink og meget mere. Med ABU Garcia fiskegrej kan du sikre dig en fisketur med ro i sindet, fordi du ved, at når først du får bid, så hjælper dit kvalitetsfiskegrej dig med at få fisken let og elegant hevet ind. What’s not to like?!

Find ABU Garcia online på Altsport.dk

På Altsport.dk er der et stort udvalg (faktisk Danmarks største udvalg) af ABU Garcia produkter, så du kan finde det, du skal bruge til din fisketur. Nogle gange kan det måske virke lidt uoverskueligt med så mange valgmuligheder, så har du nogle spørgsmål eller har brug for nogle råd, kan du altid kontakte Altsport.dk via telefon eller mail.

Udover fiskegrej kan du på Altsport.dk finde ting, tøj og sko til lige den hobby eller sport, som du ellers også har og dyrker. Altsport er ofte Danmarks største forhandler af de brands, som er tilgængelig på shoppen, hvor der er brands som Craft, Northwave, Babolat, Speedo og mange flere. Hop ind, bliv inspireret og find det du har brug for i dag. Altsport.dk har hurtig levering og 14 dages returret.