De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Er din have vokset fra dig?

Sponsoreret

fingerklipper letvægtsmodel - Er din have vokset fra dig?

Har du en lidt for vild have, der lever sit eget liv? Så se udvalget af fingerklippere hos PrimusDanmark, hvor du kan finde den maskine, der bedst kan hjælpe dig.

Hvad er en fingerklipper, spørger du måske? Og det er muligvis fordi, den hos nogle i stedet er kendt som “bjælkeklipper”. Men en fingerklipper er en maskine, der klipper i ujævnt terræn med rent snit. Den kan skære eksempelvis græs, groft ukrudt eller meget unge træer, og den er derfor utrolig smart til større haver, hvor der er et stort klippearbejde. De kan også fås i større versioner, hvor de kan monteres på en traktor og være til gavn i landbruget eller lignende.

PrimusDanmark har flere forskellige fingerklippere på lager til priser, hvor alle kan være med.  Herunder følger en kort sammenligning af de modeller, de ligger inde med. Deres mindste maskine hedder F-CUT og har ingen fremdrift på hjulene, men til gengæld er den holdt i lette materialer, så man nemt kan skubbe den rundt. Den er oplagt til dig, der har en lille men meget vild have, der trænger til en ordentlig nedklipning.

Den lidt større model hedder SC870 og en en klipper, der har et gear til at køre fremad, remtræk og en 5 hk motor. Det er en meget prisrigtig maskine, der har fremdrift på hjulene og med en god og kraftig motor uden for mange deltajer.

Sidst finder du topmodellen inden for fingerklippere, nemlig GC360, og den har to gear, både frem og bakgear, og så har den en uafhængig PTO samt 6,5 hk 4-taksmotor. Det er en semiprofessionel klipper, og der kan tilkøbes mange forskellige værktøjer og redskaber til den som eksempelvis en skivehøster, græsklipper, snekaster og meget mere.

Du kan læse mere om den enkelte klippere hos PrimusDanmark.