De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Brug kroppen smart med et exoskelet

Sponsoreret

Bruger du kroppen meget når du er på arbejde, betyder det at kroppen hele tiden er på arbejde. Det betyder at din krop og alle dine muskler ofte belastes, nogle gange mere end andre, og det er ikke altid den bedste cocktail, hvis du gerne vil passe på din krop. 

 

Arbejder du indenfor industrien, måske logistik eller handel i ofte meget fysiske krævende stillinger, så kan det være en god ide at overveje at bruge et exoskelet som hjælpemiddel.

 

Hvad er et exoskelet?

Et exoskelet er et såkaldt ekstra skelet, som du monterer uden på kroppen. Skelettet hjælper dig med at reducere risikoen, for at nedslide dine muskler og led, især i de situationer hvor der arbejdes med gentagne arbejdsgange. 

 

Exoskeletter inddeles i 2 forskellige typer, det aktive exoskelet og det passive exoskelet. Heraf bruges det passive exoskelet især på arbejdsmarkedet, hvor der kan være brug for at støtte kroppen ekstra, især i situationer hvor der arbejdes i gentagne stillinger. 

 

Døjer du ondt i ryg, skuldre eller arme og håndled, så er exoskelettet et rigtig godt valg. Det er nemt at tage på, og vælger du at have det på under dit arbejdstøj, er det sågar de færreste der opdager, at du bruger exoskelettet. 

 

Vil du vide mere omkring de smarte exoskeletter, og om hvordan de kan være med til at hjælpe dig i forbindelse med dit job. Så klik ind på immodenmark.dk, og læs mere om hvordan et exoskelet fungerer, og hvordan det kan være en hjælp i forbindelse med dit arbejde.