De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

5 ting du bør pakke i håndbagagen

Sponsoreret

jason leung xR4JHzr69Og unsplash - 5 ting du bør pakke i håndbagagen

Hvis du ofte rejser med lavprisflyselskaber, ved du også, at der ofte kun er håndbagage inkluderet i prisen. Rejser du på en længere ferie, så vil du muligvis tjekke en taske ind. Uanset om der er tale om den ene eller den anden mulighed, er der nogle ting, du altid bør pakke i din håndbagage.

Dit pas

Selvfølgelig skal du have dit pas med dig rundt, så du kan komme ombord på flyet. Derudover bør du også altid have din pung med dine andre kort med dig rundt. 

Telefonoplader

I dag har flere fly stikkontakter, så du kan oplade din telefon, mens du flyver. Det er utrolig smart, da du herved ikke skal tænke på at spare på batteriet. Dog skal du huske at pakke din oplader i håndbagagen. 

Et sæt tøj

At have et rent sæt tøj med i håndbagagen er et stort plus. Hvis din bagage mangler eller er forsinket, har du i hvert fald noget tøj. Sørg for, at dette outfit er passende til din destination.

Høretelefoner

Hvis du gerne vil høre musik eller se en film på flyet, skal du bruge høretelefoner. Der er ingen andre passagerer, der ønsker, at du skal sidde med fuld lyd på, hvorfor høretelefoner er nødvendige.

Medicin

Hvis du tager medicin dagligt, bør du pakke medicin til et par dage i din håndbagage. Hvis din bagage bliver forsinket eller lignende, vil du takke dig selv for, at du har noget medicin. Bruger du kontaktlinser, er det også en god idé at tage et ekstra par med i håndbagagen.