De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Skal du have nye løbesko?

Sponsoreret

dulcey lima D52yn3tlJjo unsplash 1024x683 - Skal du have nye løbesko?

Står du og mangler et par nye løbesko, så du kan få nogle flere kilometer i benene? Det er altid et svært valg at finde de helt rigtige sko, da der er så mange forskellige brands og modeller at vælge mellem. Det er naturligvis oplagt at købe den samme type sko, du allerede har, hvis du er glade for dem. Men det kan også være, at du kan finde nogle andre løbesko, som er endnu bedre for dig.

Er løbesko vigtige?

Når du løber, er det vigtigste udstyr dine løbesko. Du skal derfor være opmærksom på, at de sidder perfekt og føles behagelige på din fødder. De skal ligeledes understøtte din løbestil og din fod, så du kan forebygge skader. Med de helt rigtige sko til dine behov er det nemmere at undgå skader, så du ikke er nødsaget til at holde irriterende pauser i din løbetræning. Det er derfor værd at bruge tid på at undersøge hvilke sko, du skal investere i.

Prøv et par Asics Gel Nimbus

Hvis du aldrig har haft dine fødder i et par Asics Gel Nimbus, burde du tage og prøve det. De passer fortrinligt, hvis du har en neutral løbestil. Med Asics Gel Nimbus løbesko på dine fødder får du en høj komfort og en fremragende stødabsorbering. Det betyder, at du kan løbe lige så langt derudaf, som formen tillader. Du får ydermere et par løbesko, der er fremstillet af det lette materiale FlyteFoam, så du nærmest ikke kan mærke skoene på dine fødder.