De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Sådan får du succes

Sponsoreret

Vi har kun ét liv, og det skal ikke spildes. Den skal have én over nakken. Vi skal komme drønende ind til vores egen begravelse med skrammer og rifter og kunne sige ”what a ride!”. Det ville være spild af tid at sidde på en høj bjergtop og meditere os selv ihjel.

 

Men et liv med fart og spænding kræver ofte, at du har penge til at finansiere den livsstil. Penge, dem kommer du ikke sovende til. Dem får du kun, hvis du har succes.

 

Skab et imperium

Her er en hård pille at sluge: du får aldrig succes som ansat. Der vil altid være nogle, der ikke kan tillade, at du letter. Sig derfor jobbet op, og skab dig en forretning. En forretning som du kan kaste hele din energi ind i, så den kan vokse sig til et imperium.

 

Når du så sidder som kongen i eget kongerige, skal du se, hvordan pengene vælter ind. Det handler bare om, hvordan du bærer dig selv.

 

Kør en ordentlig bil

Når du skal skabe dit imperium, handler det hele om image. Der er ikke nogen der gider at lege med dig, hvis du ser fattig ud. Derfor skal du hurtigst muligt lease dig selv en bil, der oser af den succes du jager.

 

Det skal være stort og noget tysk som en Mercedes C klasse.

 

Omring dig med gode folk

Kig på dine folk i din nærkreds. Vil de det samme som dig? Hvis ikke, skal du finde dig nogle nye.

 

Du kan ikke bygge din forretning, så længe du bliver holdt nede af middelmådighed. Når de designer rumraketter, fjerner de også alt unødvendig vægt. Ellers kommer den aldrig til at flyve. Og at flyve, er hele grunden til, at du overhovedet kom til denne verden.