De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Kom frem i vandet som en torpedo

Sponsoreret

nov2 1 - Kom frem i vandet som en torpedo

Flere vandglade mennesker kan uden at vide det have tendens til at holde en uhensigtsmæssig kropposition i vandet, når de svømmer. Det betyder, at de svømmer langsommere, end de faktisk er i stand til. Og at de rette svømmeteknikker aldrig helt bliver en del af deres motoriske hukommelse.

Har du overvejet, om du har gang i noget af det samme?

Skulle det vise sig, at du måske ikke har helt styr på, hvordan du skal ligge i vandet, kan et par gode svømmefødder rette op på dig. Badehaette.dk har helt sikker nogle, du vil synes om. Se mere her: https://www.badehaette.dk/collections/svommefodder

Svømmefødder gør dig til en bedre svømmer

Hos Badehaette.dk har de et bredt udvalg af svømmefødder, der ikke blot får dig til at flyde frem i vandet som en torpedo, men som også sørger for, at dine fødder automatisk placerer sig højere i vandet, hvis du har tendens til at ligge lavt med fødderne, når du for eksempel dykker. Svømmefødderne kommer i forskellige størrelser og farver. Og så er varianterne designet til at skabe en effektiv vandstrøm langs bladet der øger din hastighed.

Få en bedre oplevelse under vand

Vi vil våge at påstå, at de fleste synes noget bliver sjovere, i takt med at de selv bliver bedre til det. Du har det formentlig på samme måde. Og af den simple grund vil du kunne få en sjovere oplevelse under vand, hvis du giver dig selv nogle svømmefødder, der gør dig bedre.