De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Vild med løb? Prøv de nye innovative HOKA løbesko

Sponsoreret

Hvis du er vild med at løbe men mangler lidt motivation til at komme afsted nogle gange, så er den bedste motivation at få et par nye løbesko. HOKA ONE ONE løbesko har en karakteristisk farvepalet og sætter trenden inden for løbesko.

Det er noget særligt at træde i et par nye løbesko. Du kan næsten ikke vente til at sætte i gang og bare løbe derudaf. For det hjælper bare på motivationen, når løbeskoene er nye. Men hvilke løbesko skal man så vælge? For selvom man måske ikke skulle tro det, så er der i den grad også mode i løbesko. En af trendsætterne lige nu er HOKA ONE ONE, der er en innovativ løbesko kendt for deres høje såler og imponerende farvepalet.

Det amerikanske brand har siden 2010 lavet løbesko, og det, der gør dem innovative, er mellemsålen, der giver 2,5 gange så meget dæmpning som en normal løbesko, uden at skoen vejer mere. Det gør også skoen meget mere støddæmpende.

Ideen til de høje såler kom efter en periode med meget tynde såler, som var inspireret i det at løbe barfodet. Den trend gik HOKA ONE ONE i mod, da de i stedet lavede sportssko med brede, høje og kraftige såler. Brandet går meget op i at mestre deres egen signatur, fordi deres designstil er unik, hvad angår de høje såler og den brede og omfattende farvepalet, som stråler af personlighed og karakter.

Se det store udvalg af løbesko hos Campz.dk, der har alt inden for outdoor- og adventure-aktiviteter, og køb hoka løbesko her.