De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Vær forberedt som cyklist

Sponsoreret

jack alexander v0TfIt S6 o unsplash scaled - Vær forberedt som cyklist

Skal du i gang med at cykle til og fra arbejde, er det rart, at du er forberedt på enhver situation. Uanset om det er sommer eller vinter, er der visse ting, du bare ikke kan undvære, når du skal til at bruge cyklen som transportmiddel.

Du skal have et sadelbetræk

Det kan godt være, at din cykel står i et skur derhjemme, men har du mulighed for at placere din cykel under et tag på arbejdet?

Selvom du kan det, er det altid godt at have et vandtæt sadelbetræk til din cykel. Det kan jo være, at du lige skal handle et par småting på vejen hjem. Hvis det regner, vil du komme ud til en våd cykelsadel, hvilket ikke er særlig rart.

Invester i en kædelås

Det er vist almindelig kendt, at der bliver stjålet en del cykler i Danmark. For at gøre det en del sværere for en cykeltyv at tage din cykel bør du investere i en kædelås.

Med en kædelås kan du nemlig låse cyklen fast til et eller andet, så den ikke er sådan lige at løbe afsted med. Det giver dig en større garanti for, at din cykel er, hvor du stillede den, når du skal hjem fra en lang arbejdsdag.

Glem ikke cykellygterne og den gule vest

Før du aner af det, er det blevet lygtetændingstid. Denne tid kommer altid snigende, og det er ikke ligefrem sikkert at køre rundt på cykel uden lys. For at sikre dig selv endnu mere er det en god idé, at du ifører dig en af de gule veste, så du bliver set endnu bedre i trafikken.