De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Skal din båddrøm gå i opfyldelse?

Sponsoreret

nov1 1 - Skal din båddrøm gå i opfyldelse?

Uanset om du er på udkig efter en motorbåd eller en sejlbåd, som der kan imødekomme dine drømme, så er det en fordel at være bekendt med hvilke mærker, der egner sig bedst til de danske farvande, hvis det er her, du skal ud at sejle. Læs med her, og bliv klogere!

Køb af ny båd

Når du er på udkig efter en sprit ny eller en nyere brugt båd, som kan tage dine sejldrømme nye steder hen. Så har du ofte en idé om, hvad det er du søger. Det vil derfor altid være en god idé at prøvesejle båden, inden du beslutter dig 100% for, hvad det er, du helt præcis vil have. Dette giver dig en større tryghed for, at du får en båd, som rent faktisk lever op til dine forventninger på havet.

Nye og brugte både til salg

Vil du have et komplet overblik over både til salg, skal du tage et kig hos Reese Marin. Enten på deres webshop eller i deres bådcenter i Åbenrå, hvor du vil få fuld valuta for pengene. Her finder du et stort udvalg af nye og brugte motor- og sejlbåde fra mange kendte bådmærker. Med deres store erfaring i branchen, er du altid sikret sparring og vejledning i topklasse.

Hos Reese Marine finder du nye og brugte både til salg fra blandt andet:

  • Dehler
  • Marex
  • Sealine
  • Hanse
  • Targa
  • Fjord

Gør klar til at komme i mål med dine drømme med søsætningen af din helt egen båd. Du kan altid finde et væld af spændende emner inden for sejl- og motorbåde, som med garanti vil gøre dine sejldrømme til værd at udleve.