De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Inspirér dine børn til at få mere motion

Sponsoreret

nov1 1 - Inspirér dine børn til at få mere motion

 

Det er vigtigt, at børn får motion, og faktisk anbefaler Sundhedsstyrelsen, at de får mindst 60 minutters krævende motion hver dag. Det er derfor en god idé, at du inspirerer dine børn til at få bevæget sig, og det kan blandt andet ske gennem en fritidsaktivitet. Der er rigtig mange muligheder, så hør dit barn ad, hvad det ønsker at prøve. Hvis I mangler idéer, så kommer vi her med tre forslag til anderledes, aktive fritidsaktiviteter, som I kan overveje.

  1. Bliv en flot ballerina til ballet

Mange små piger drømme om at blive en ballerina, så hvis dit barn ønsker at blive en danserinde, så prøv at tage til ballet. I første omgang kan I blot prøve det af, men hvis det fanger interessen, så sørg for at investere i udstyr af god kvalitet, så hun får det optimale ud af træningen. Det kan eksempelvis være tåspidssko, skørt og dragt.

  1. Fart på isen til hockey

Skal der i stedet mere fart på, så er hockey en sportsgren, der bliver mere og mere populær. Her kan alle, der kan finde ud af at stå på skøjter, være med. Der findes mange klubber rundt om i landet, hvor I kan få en prøvetime til hockey.

  1. Motion og taktik til squash

Er motion på isen ikke lige noget for dit barn, så prøv i stedet squash. Her får det sved på panden, og det kræver god taktik at ramme bolden helt rigtigt. Og sidst men ikke mindst er det en sport, der er sjov, udfordrende og fyldt med spænding.