De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Hvilke sko til fitnesscenteret?

Sponsoreret

Vi elsker abonnementløsninger. Streaming på abonnement, kaffe på abonnement og ikke mindst fitness på abonnement. Vi betaler, hvad vi skal, og kan derefter gå amok, som vores hverdag tillader os. Der er ingen uforudsete udgifter, og det er nemt at budgetterer med.

 

Når man går rundt i de danske fitnesscentre, ser folk vidt forskellige ud. Det er selvfølgelig i høj grad et spørgsmål om personlig stil. Men forneden er de danske fitnessgængere heller ikke altid på linje. Her ser man et hav af forskellige sko og fodtøj. Er man derfor ny i et fitnesscenter, kan det være svært at vide, hvad man skal vælge, for at få det bedste ud af sin træning.

 

Her giver jeg dig en kort intro til de forskellige muligheder:

 

Sneakers

Sneakers er en god all-round sko. Den er behagelig at have på og ja, så er den heller ikke dårlig for øjet. Sneakers matcher godt med de fleste maskiner og fungerer også super til lidt let opvarmning. Hvis du frygter, at du også er en af dem, der dropper fitnesscenteret efter et par måneder, er sneakers et ideelt køb, da de stadig kan bruges til hverdagsbrug.

 

Løbesko

Mange mennesker vælger at tage i centeret for løbe på løbebånd, eller dyrke crossfit, hvor man render rundt og hopper på kasser. Her er en ergonomisk korrekt løbesko perfekt, da den har den rigtige affjedring, og derfor er mest skånsom for dine led.

 

Ingen sko

Det er ikke et unormalt syn at se folk stavrer rundt på strømpefødder i fitnesscenteret, og det er måske ikke så underligt endda. Gulvet er meget rent de fleste steder, da centrene ikke tillader udendørssko, og de fleste maskiner – eller håndvægte – er ikke begrænsede af ordenlige sko. Desuden er det en god måde at køle kroppen af på.