De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Balancér dig frem i trafikken

Sponsoreret

okt3 - Balancér dig frem i trafikken

 

Er din balanceevne i orden, og kan du lide fart og sjove tricks? Så er segboards helt sikkert noget for dig! Find dit segboard her, så du kan komme ud på vejene på en både praktisk, sjov og mere miljøvenlig måde.

God balanceevne

I de senere år har elmotoriserede køretøjer opnået en meget stor popularitet, og det gælder også segboards. De kan fås i forskellige modeller, typer, designs og farver, men uanset hvilken du vælger, så er fællesnævneren, at den skal styres af dig. Det betyder, at du skal have styr på din balance, så du kan kontrollere, at når du læner dig frem, kører segboardet hurtigt, og når du læner dig tilbage, bremser eller stopper du. Skal du dreje, læner du dig blot til siden – og alt sammen i den grad, du ønsker det.

Personliggør dit segboard

I 2019 er det blevet lovliggjort at benytte segboards på cykelstierne på lige fod med cyklister. Det er et anderledes og for mange et nyt transportmiddel, der hurtigt kan få dig frem i en travl hverdag, eller bare give dig en sjovere tur i rundt i byen. De forskellige segboards kan både bruges inde og ude, og så fås de i flere størrelser, hvor 2.0-modellen er tilegnet terrænkørsel og lidt længere ture. På segboard.dk kan du både få version 1.0 og 2.0, og så kan du finde tilbehør. Du kan blandt andet få et siliconecover, så dit segboard bliver beskyttet. Dette kan nemt tages af og rengøres, hvis nødvendigt, og så kan du vælge lige præcis den farve, du synes passer til dit segboard. Når du finder dit nye board hos segboard.dk, får du altså både et nyttigt og smart transportmiddel.