De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

FIFA World Cup overherredømmet – Vinderklubben

Sponsoreret

FIFAs World Cup er det største og mest prestigefyldte sportsevent i det hele taget. Tusindvis af fans samles for at være en del af det, og de fleste spillere vil gøre hvad somhelst for at få en landsholdsplads.

Det kræver en underlig blanding af hensynsløs vilje, sportspræstationer på eliteniveau og ikke mindst held at vinde titlen, men alligevel er det de samme lande, som vinder igen og igen. Ved du hvilke lande, der har vundet flest gange?

Frankrig

Udvalgte IndlægBillede Næstensomteater FIFAWorldCupoverherredømmet Vinderklubben Frankrig - FIFA World Cup overherredømmet - Vinderklubben

Efter at have slået Kroatien i en fantastisk præstation i 2018-finalen, som sluttede med en 4-2 i resultattavlen, opnåede Frankrig endelig sin anden titel. Sidste gang, i 1998, vandt de 3-0 mod Brasilien i finalen.

Tyskland

De er et perfekt eksempel på denne disciplin, for Tyskland har opnået at være med i 8 VM-finaler, og 4 af dem vandt de. Sidste gang de vandt, var i 2014 efter en spændende kamp mod Argentina, der blev afgjort i de sidste minutter, kampen endte med 1-0 til Tyskland.

Brasilien

Man kan godt rent statistisk sige, at Brasilien er landet med de bedste fodboldspillere i verden, og de ved helt sikkert, hvordan man vinder verdensmesterskaber. Brasilien har allerede vundet titlen 5 gange gennem historien, og under turneringerne er de altid en favorit blandt fansene.

Selvom det ligger lige for, at disse hold ikke vinder hvert eneste verdensmesterskab, så er det gode navne at satse på, hvis du ikke kender så meget til fodbold, men alligevel ønsker at vædde om hvem der vinder.

Kurioses zur Bundesliga (Infografik Fussball)