De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

Alle tiders 5 bedste quarterbacks

Sponsoreret

Vi, der elsker amerikansk fodbold, ved, at quarterbacks er kernen i ethvert hold. For at blive regnet blandt historiens bedste, skal en quarterback kunne nedbryde hele modstandernes forsvar og lede sit hold frem til strålende sejre. Her er de største, som vi husker dem.

Aaron Rodgers

Udvalgte IndlægBillede Alletiders5bedstequarterbacks Aaron Rodgers - Alle tiders 5 bedste quarterbacks

Han er måske den mest talentfulde spiller på listen. Hans kan let gennemskue modstandernes forsvarssystem, og hans fodboldkunnen og kreativitet er på højde med Payton Mannings.

Styrken i hans bedste arm er fuldstændig overvældende, og hans præcision er blandt de bedste i hele ligaen. Nogle vil måske indvende, at han med sine 33 år stadig er for ung til at blive nævnt blandt historiens allerbedste, at han skal bevise sit værd gennem mange flere år for at fortjene en sådan plads.

John Elway

Udvalgte IndlægBillede Alletiders5bedstequarterbacks JohnElway - Alle tiders 5 bedste quarterbacks

Han var en meget speciel type, for det han var virkelig god til, var at løbe med bolden. Han er den eneste quarterback, som formåede at score et løbende touchdown i fire forskellige Super Bowls.

Denne exceptionelle quarterback bragte sit hold til fem Super Bowl titler, men han tabte også tre. Han har fortjent sin plads på denne liste, for 300 touchdowns i løbet af en karriere som quarterback er virkelig imponerende.

Dan Marino

Udvalgte IndlægBillede Alletiders5bedstequarterbacks DanMarino - Alle tiders 5 bedste quarterbacks

En af de bedste i NFL’s historie til at sende bolden videre, denne spiller havde en af de hurtigste release tider i ligaen, og var derudover virkelig god til at gennemskue modstandernes forsvarssystem. Tallene beviser, at han ikke bare var en show-off, og er et vidnesbyrd om hans dygtighed og ekspertise. Selvom han aldrig havde støtte fra stjernespillere, lykkedes det ham altid at hæve det fælles niveau omkring sig.

Brett Favre

Udvalgte IndlægBillede Alletiders5bedstequarterbacks BrettFavre - Alle tiders 5 bedste quarterbacks

Brett, der også var en temmelig upræcis quarterback, spillede i mere end 20 sæsoner i NLF, og viste sig at være en af de mægtigste våben i ligaens historie. Selvom han overhovedet ikke var en elegant spiller, ofte sendte han bolden videre på det forkerte tidspunkt, men han var essentiel for holdets sammenhold. Favre har stadig rekorden for flest sæsonmesterskaber.

Peyton Manning

Udvalgte IndlægBillede Alletiders5bedstequarterbacks PeytonManning - Alle tiders 5 bedste quarterbacks

Denne spillers IQ er langt højere end anden quarterback i fodboldhistorien. Hans evne til at læse forsvaret og vinde den psykologiske kamp på banen, er helt uforlignelig.

Han var også fantastisk til at undgå pres, hvilket gjorde livet meget nemmere for hans angrebslinje. Selvom han er en af de største, vil hans dårlige præstationer i playoff kampe altid forfølge ham.

Selvom alle de bedste quarterbacks ikke kan komme på verdens bedste hold nogensinde, kan du være sikker på, at de her gjorde en forskel for deres hold, og at de præsterede når det virkelig gjaldt. Disse mænd vil altid have en særlig plads i NFL’s historie.