De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

6 pitcherpar du skal holde øje med i denne baseball sæson

Sponsoreret

Selvom baseball er en af de mest elskede sportsgrene i verden, ved de fleste ikke, hvem de bedste spillere er lige nu, som klaret skærene ind i Major Leagues Baseball.  Og lige som målmanden er en af de vigtigste roller i fodbold; spiller pitcherne en vigtig rolle i baseball.

Her kan du lære, hvem der er de bedste pitcherpar, du skal holde øje med denne 2018-2019 baseball sæson.

Red Sox’s Sale og Price

Udvalgte IndlægBillede Næstensomteater 6pitcherparduskalholdeøjemedidennebaseballsæson Red Sox’s Sale og Price - 6 pitcherpar du skal holde øje med i denne baseball sæson

I sidste sæson var en uventet skulderskade den eneste måde at stoppe Chris Sale’s præstationer på, men nu hvor han er klar igen har denne sæson været en af de bedste for ham, hvilket næsten har givet ham Cy Young pitcher-prisen.

På den anden side er Price ved at etablere sig som en af de bedste pitchere i ligaen lige nu, og hans præstationer i eftersæsonen har været fremragende.

Mets’ deGrom og Syndergaard

Udvalgte IndlægBillede Næstensomteater 6pitcherparduskalholdeøjemedidennebaseballsæson Mets’ deGrom og Syndergaard - 6 pitcherpar du skal holde øje med i denne baseball sæson

DeGrom overraskede alle med det præstationsniveau han gav i en af de allerbedste pitchingsæsoner nogensinde. Sidste års sæsonpræstation har givet ham en plads som nummer tre på dette års projicerede WAR (Wins Above Replacement).

Rockies’ Marquez og Gray

Udvalgte IndlægBillede Næstensomteater 6pitcherparduskalholdeøjemedidennebaseballsæson Rockies’ Marquez og Gray - 6 pitcherpar du skal holde øje med i denne baseball sæson

Marquez betragtes i øjeblikket som en af favoritterne i kampen om Cy Young prisen, efter at han har ydet en fantastisk præstation i 2018, og Gray er også ganske god. Faktisk kan hans præstation fra sidste sæson slet ikke sammenlignes med hvor stort hans talent egentlig er.

Med den viden i baghånden, er der ingen tvivl om at Rockies fans er begejstrede for deres hold og de planer, som træneren har stukket ud for årets sæson.

Yankees’ Severino og Paxton

Udvalgte IndlægBillede Næstensomteater 6pitcherparduskalholdeøjemedidennebaseballsæson Yankees’ Severino og Paxton - 6 pitcherpar du skal holde øje med i denne baseball sæson

Den 25-årige pitcher Severino har virkelig vist, hvad han er lavet af gennem de sidste to sæsoner, hvor han har givet verden de bedste sæsoner han nogensinde har præsteret. Ved siden af Severino har Yankees handlet sig frem til Paxton, og har sikret Paxtons utvivlsomme talent til det berømte hold.

Indians’ Kluber og Carrasco

Udvalgte IndlægBillede Næstensomteater 6pitcherparduskalholdeøjemedidennebaseballsæson Indians’ Kluber og Carrasco - 6 pitcherpar du skal holde øje med i denne baseball sæson

Indians har på deres hold Kluber-Carrasco-duoen, der garanterer den enorme kraft, som holdet har.  Takket være dette par har Indians 3 af de bedste pitchere i ligaen med mere end 4,0 WAR-rating. Det er ret imponerende, ikke?

Dodgers’ Kershaw og Buehler

Buehler er lidt bagefter Kershaw i kapløbet om at blive regionens bedste pitcher, men han er i øjeblikket en af de bedste, hvis ikke den bedste, nystartede spiller i denne sæson. Det er et bevis på, at Dodgers har gjort deres arbejde godt på det seneste, og måske er titler og mesterskaber snart indenfor rækkevidde.

Efter at have lært alle disse vigtige par at kende, er vi spændte på hvem der bliver kåret til ligaens bedste duo når sæsonen rinder ud, og vi glæder os til at se hvordan deres forskellige spillestile kommer til at præge deres respektive hold og baseball spillet selv.