De Jydske Helte

Sport-relateret nyhedsmagasin

5 fodboldspillere du skal lægge mærke til i 2018-19

Sponsoreret

Hvis du fulgte med i verdensmesterskabet i Rusland, er du naturligvis fodboldfan. De er ekstraordinære spillere, og mange af dem er blandt de bedste spillere i verden. Mens nogle af spillerne på denne liste spiller i MLS-ligaen i USA, er Europa stedet hvor de store navne regelmæssigt mødes. Lær lidt mere om disse målscoringsmaskiner.

Cristiano Ronaldo – Angriber i Juventus FC

juventus - 5 fodboldspillere du skal lægge mærke til i 2018-19

Han er et af de vigtigste navne på den globale fodboldscene. Cristiano Ronaldo er et menneske, men han præsterer som en maskine, en målscoringsmaskine. Den portugisiske superstjerne forlod Real Madrid og kom til Juventus FC. Selv om det var en kamp for ham i de første kampe, lykkedes det ham at vokse med opgaven og lede holdet denne sæson.

Zlatan Ibrahimović – Angriber i LA Galaxy

Udvalgte post billeder 5 fodboldspillere at være opmærksomme på i 2018 19 Zlatan Ibrahimović Striker i LA Galaxy - 5 fodboldspillere du skal lægge mærke til i 2018-19

Zlatan behøver ikke en præsentation. Han er hovedattraktionen, den mand, der vinder hver eneste liga han spiller i, målscoringsmonsteret, der sparker hårdere end alle andre. Efter at være kommet til LA Galaxy har Zlatan imponeret MLS-publikummet med 22 mål i 24 kampe.

Det er helt normalt for en mand, der altid har stået på topangriber-podiet i alle ligaer han har været med i.

Eden Hazard – Angriber i Chelsea FC

chelsea - 5 fodboldspillere du skal lægge mærke til i 2018-19

Hazard har været leder af angrebet i Chelsea gennem seks år, hvilket flere gange har givet ham titlen som bedste spiller i Premier League. Han er velkendt for sine elitepræstationer med det belgiske landshold, og de fleste af hans fans siger, at han ovenikøbet bliver bedre med alderen.

Neymar Jr. – Angriber i Paris St. Germain

parissaintgermain - 5 fodboldspillere du skal lægge mærke til i 2018-19

En af de mest berømte fodboldspillere i verden, denne brasilianske angriber har præsteret at score et mål for hver 65 minutter på banen i Frankrigs Ligue 1, hvilket er temmelig imponerende. Mens hans færdigheder er temmelig uovertrufne, har han en vis tendens til skuespil, som forhindrer ham i at blive verdens bedste.

Lionel Messi – Striker in Barcelona FC

barcelona - 5 fodboldspillere du skal lægge mærke til i 2018-19

Han dribler som en engel, og hans evne til at score mål er næsten uden lige. Messi er uden tvivl den bedste spiller nogensinde. Denne spiller er en ustoppelig kraft, der lynhurtigt bryder alle mulige rekorder. Han har domineret spanske La Liga gennem de sidste 10 år, og han har leveret verdenskendte præstationer mens har vundet adskillige Champions League titler.

Selv om disse spillere er normale mennesker, er de de bedste i deres sport. Sport udvikler sig for hurtigt. Vær klar til at se det næste mål i en fodboldkamp.